Friday, July 20, 2012

Sentuhan Kecundang KEDAH DARUL AMAN

Assalamualaikum semua...dan salam sejahtera..

Macam mana ya mood you all semua hari ni?Aku?Bangun pagi masih rasa macam mimpi. Masih lagi terbayang2 kekalahan Kedah semalam. Mood dah tentu down...Masih ingat apa yg terjadi..KALAH sebab penalti aje?Huhuhu..

Sedih Gila..'Dia' say SEDIH GILA... mmg la sedih sangat. Dari liga SUPER jtuh liga PERDANA. Aku ni yang tengok dari jauh pun boleh rasa kesedihan tu. Apatah lgi dia yg melaluinya. Hope, dia tabah..jangan berputus asa..Aku dan penyokong2 yg lain cuma harap 'Dia' akan terus STAY dgn pasukan KEDAH.Tapi walau macam mana pun, dia BERHAK buat keputusan sendiri..Dia berhak tentukan masa depan dia..Pergilah ke mana pun KAKI INGIN MELANGKAH...

Tak Percaya.. 'Dia' say lagi TAK PERCAYA..Aku pun x percaya jugak!! tapi hakikat..hakikat nak x nak kita perlu terima. Siapa kita nak persoalkan takdir? Takdir belum mengatakan  yg kita berhak utk menang..Sebaik2nya redha dengan apa yg berlaku. 
SENTUHAN KALI TERAKHIR UNTUK LIGA SUPER

Ini kali pertama aku berkongsi suka duka tentang Pasukan Kesayangan aku di sini.. Aku tahu dia sudah buat yang terbaik. MEREKA sudah buat yg terbaik. Selama aku menulis..di sinilah semangat aku. Semangat aku untuk berkarya. Mujur, semangat aku masih ada lagi walaupun rebah tersungkur. Walaupun SENTUHAN KECUNDANG.. So, pakat2 doa ..MALAYSIA CUP ada lagi.


Puisi Buat Sang Wira

Biar Tercalar..
Semangat Tak Akan Pudar..
Bangunlah  Menuju Ke Taman Impian..
Sebelum Gugur..
Janganlah Kau Berputus Asa..
Kau Tetap Wira 
Selamanya :)

Okey.....sudah cukup cukup sudah aku merapu pagi ni....hehehe.. Saje je nak hiburkan hati sendiri...(Eleh..pulunnya budak ni.) hahaha...Kadang2 kita perlu luah apa yg kita rasa..marah, sakit hati, sakit jiwa, Jiwa kelajuan..heheh...Kalau simpan nanti mkn dlm...Jadi anai-anai la mkan dalam...Parah nanti sapa nak jawab. SENDIRI MAU INGAT LA... 

 Okessssssssss... Assalamualaikum.:) Senyum-senyum selalu..




2 comments :

  1. Sedih jugak kedah kalah :-(

    Big fan of baddrol bakhtiar@captaun marvel..

    ReplyDelete