Thursday, February 28, 2013

Hangatnya Cinta :: Post percuma





“Buat apa Nilam duduk di sini sorang-sorang? Selalu nak risaukan abang.”tutur Iskandar tiba-tiba. Terus saja dia duduk mengadap Nur Nilam.
            Nur Nilam mengerling sejenak ke arah suaminya itu. Geram bila di kejutkan sebegitu rupa.
“Kenapa ni? Marahkan abang ke?”soal Iskandar lagi sambil mencapai jari jemari Nur Nilam yang berada berhadapan dengannya.
“Abang suka bagi Nilam terkejut.!”
“Oh!Patutlah terus saja muncung tu jadi sedepa.”
Sorry..tak sengaja.”
Nur Nilam pandang wajah Iskandar. “Abang tak cukur ke janggut abang  tu?”soalnya semula.
“Tak sempat..asyik melayan sayang je..”Iskandar ketawa.
“Ye lah tu!Pergilah cukur..sekarang bukannya abang ada buat apa-apa pun!”
“Siapa cakap abang tak buat apa-apa?Abang tengah melayan Nilam kan?”
“Abang...!”
“Esok je lah Nilam...dah malam-malam ni malaslah abang.”
“Habis tu nak biarkan muka abang tu serabut macam tu..
“Serabut? Sayang cuba pandang betul-betul serabut ke kacak?Cakap je lah yang Nilam geli.Hehehe..”
Terus saja Nilam angkat punggung. Tak sanggup nak dengar lebih-lebih. Tahu dia juga yang akan terkena.
‘Baby mama tengok papa tu..suka perasaankan..’omel Nilam perlahan. Iskandar yang mendengar lagi ketawa besar. Terus saja dia mengejar Nilam yang sudah berada di muka pintu. Tercungap-cungap nafasnya.

*Nak lagi??Jangan lupa ye dapatkan Hangatnya Cinta. Boleh dapatkannya dari saya. Sementara stok masih ada :) 
*Post percuma.Just RM 15 okey :)
*Kalau yg dah baca tu, apa pendapat anda semua tentang cerita ni????Boleh bagi pendapat tak????Bagi dengan ikhlas ye...

4 comments :

  1. Replies
    1. Anis, awak boleh pm saya kat email. pu3_irries87@yahoo.com. atau aje_fazlina@yahoo.com.Saya letak order di sebelah kanan blog.tq :)

      Delete
    2. Ada lg x buku ni? Kami minat lh..dapat baca sampai bab 20 lebih je..tu yg tnya nih..hee

      Delete
    3. Awak pm saya dekat fb..saya msh ada lg stok buku ni kalau awak berminat.

      Delete