Tuesday, November 29, 2011

Alhamdulillah...Di sebalik Rahsia Cinta LULUS..

Assalamualaikum...salam sejahtera...hari ni hari paling gembira...tak sia-sia apa yang aku buat selama ini..Alhamdullillah..syukur di atas pemberianNya.Sebenarnya aku tak mengharapkan sangat pun tapi jauh kat sudut hti aku yg paling dlm ni aku nak hasil tangan aku yg sulung ini jd buku..Aku excited sangt skng neyh..hahahaha....mood gembira gile...:)))))

Asalnya semalam la aku gatai2 tgn nk hantar email utk tnya pasal novel aqu tu..tup..tup..hari ni dapat mklum blas ckp manuskrip DSRC aku tu LULUS.. Hah!'terspark' gak la aku...hahaha...Alhamdullillah. Cuma yg belum pasti bulan untuk di terbitkan saja..tak kisahlah..yg pastinya aku dh dpt capai impian aku untuk jd seorg writer....

Berkat sokongan dari family and member2 yg mengenali aku.. aku teruskan jga utk habiskan manuskrip tu walaupun pda awalnya aku dh malas dan tak de hati nak sambung pun...Entahlah..mgkin sbb aku ni menulis ikut mood..aku tak kan paksa otak aku ni bt bg habis..sbb tu novel-novel aku yg len pun amik masa yg lama nak siap.. tak kisahlah..janji aku puas hati..aku nak karya aku berkualiti..biar lmbat siap pun tak ape...heheheheeh..:)

4 comments :

  1. alhamdulillah...jgn mudah tulus asa..byk b'sabar dlm pnulisan nie dan teruskan b'karya...insyaAllah peminat2 novel akan suka karya awak...

    ReplyDelete
  2. waa... tahniah faz! alhamdulillah... citeni pun mmng best! x kalah dngan hngtnnya cinta..

    ReplyDelete