Monday, May 28, 2012

Pengumuman: Penukaran Tajuk Di sebalik Rahsia Cinta

Assalamualaikum all readers..


Sekadar mahu berkongsi berita terkini..hehehe....Okey, yang sebenarnya tajuk Di sebalik Rahsia Cinta sudah di tukar kepada tajuk Aku Bukan Bola. Hmm....sapa like angkat tangan.hehehe.Akhirnya..penantian panjang akan berakhir tidak lma lg..hehehe..(mood huru hara). Siapa yang rindu kepada Khyrill? Kepada Arisya?dan juga kepada mamat tiang a.k.a  Tengku Fauzie?silalah angkat kening anda.. (Huarghh...apalah yg diri ni merepek yek)


Alhamdullillah, harap semuanya dapat berjalan dengan lancar.. 'Aku Bukan Bola'..yeahh..aku bukan bola yg sedang kau mainkan..boleh di sepak terajang ikut suka hatimu..

Aku juga tak mahu cinta ini rentaknya sama seperti bola yang sedang kau mainkan..kau kejar, kau ambil,kau simpan dan ada waktu-waktunya kau buang. Aku mahu ia seperti nafas terakhirmu..
 
InsyaAllah.. baby first sudah tak lambat lg nk peluk... 4 tahun hasilkan cerita ni..maaf jika tak sempurna..kerana pertama belum tentu yg terbaik..:)


okey..wasalam :)

 

2 comments :

  1. ala cik faz,napa tukar tajuk,cam tak kena je,tajuk asal dah ok rasanya..hehe..sy lagi suka mamat tiang a.k.a tengku fauzie tu...
    apa2 pun x sabar tunggu baby first cik aje fazlina ni kuar,nanti war2 kan kat blog ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih...rasanya tajuk 'Aku bukan Bola' tu mmg sesuai.sebabnya,dia macam menggambarkan heroin dlm ceta ni bkn bola.boleh buang dan ambil sesuka hati...lg pun heronya Khyril..hehehe.

      Delete