Monday, October 15, 2012

Tempahan Sudah Di Buka

Assalammualaikum all readers..


Sejak keluar novel kedua ni rasa macam lainlah. Macam tak berjalan dengan sempurna jantung ni. Adesssssss..awat niiiii.?Hehehe..Yang first dulu rilex ja.. Yang kedua ni memang tak boleh nak rasa rilex n cool. Tak kan sbb tajuk tu HANGAT dan  cek pun hangat jugak kot. Hahaha. Rosak sudah...

Rasa macam nak pergi lari ke tembok china ja..hahahaha.. Apa punya takut ntah? Perasaan tu tak sama la macam Aku Bukan Bola. Huhuhu..Tak mau buat Hangat2 dah lepas ni..Nak buat sejuk2 ja lepas ni. Hahaha..(Takut)

Okey..tarik nafas panjang2 eh...rilex eh...

Tempahan untuk novel Hangatnya Cinta dah boleh di buat sekarang okey.. Boleh je nak order dengan KN.

ISBN: 978-967-0448-16-9
HARGA SEMENANJUNG: RM 19.00
AHLI KN: RM 15.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM 22.00
AHLI KN: RM 18.00


Ini harga kalau order dekat KN tau.Sebab KN tak ada cas penghantaran.

Nak dapatkan dari saya terus pun boleh. Nanti inbox Nama, alamat, no fon dan bukti pembayaran dekat email saya ni okey. aje_fazlina@yahoo.com. Ataupun boleh pm dekat inbox facebook saya eh. A'je Fazlina. Tapi, harga sekali dengan cas penghantaran ye.
  
HARGA ORDER DARI SAYA : RM 17( RM 15.00 + RM 2)

Kalau yang dekat-dekat area saya ni boleh je mai ambil by hand. Tapi, tunggu dapat stok dulu eh. Sebab saya akan ke Pejabat KN 3 November nanti.Apa-apa nanti kita update lagi eh... :)

Terima kasih kerana menyokong Hangatnya Cinta :)



 

7 comments :

  1. salam dik ...akak nak satu ek..of coz with yr signature..

    ReplyDelete
  2. salam dik..akak need yr acc MB for payment

    ReplyDelete
    Replies
    1. SITY FAZLINA BT ABD RAHIM
      152116116585 MAYBANK.

      Delete
    2. salam thanks..

      malam kang akak TT okay,..

      Delete
  3. salam..nk tny, ni novel yg hero nye iskandar tu kan? sy dh tak ingt lah sebb dh lame..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...yup..Iskandar Dzulkarnain tu..heheh..mmg dh lama pun.

      Delete