Thursday, August 30, 2012

FOKUS!!

Assalammualaikum...

Seperti tajuk yg tertera di atas..start now nak fokus balik menulis.Hehehe...WAJIB FOKUS!!. baru sudah habis edit blog chantek2 (Cantik ke??) dan baru sudah upload  cover-cover E-Novel yg mmg ada dlm simpanan. Okesss..

1. Milik Siapakah Hati Ini..
Cerita ni dah lama buat. Time duduk Penang dulu. Zaman budak kecik..haha..pernah hantar ke Penulisan2u. But, separuh jln....so, nak habiskan..cuma ada dalam berapa bab saja lagi. Karya ni akan di habiskan di blog. Mini E-Novel....tak banyak bab sangat. Esok Lusa Cuti...Isnin aku publish ye.hehehe.

2. Elusan Kasih
Okey..cerita ni pun mungkin separuh sahaja yg akan di masukkan di blog. Aku akan hantar ke ( Di rahsiakan).Manuskrip ni aku dapat idea sewaktu di Langkawi.. Malam tu aku mimpi panjang..Kisah ni mcm sedih sikit. So, siap tisu banyak2 nanti...Hahaha..(Eh, ckp sedih tp aku gelak pulok).

3. Tarian Cinta
Cerita ni ada sikit2 kisah benar. Hahah. Kelakar...Aku nak korang yg gundah gulana tu happy2..Mamat Skema dgn S. Jibengnya. Aku belum pasti nak panjangkn jln ceritanya @ nk pendekkan. Boleh jd Mini E- Novel saja. 

4. Bila Cinta Hadir
Karya yg korang semua nanti2kan yee...?Syameen n Lia..Utk pengetahuan korang e-novel ni dah hampir siap. Cuma aku tak boleh nak hantar ke syarikat publisher lg.Sebabnya, e-novel aku yg kedua belum keluar lagi. Nanti bila dh kuar baru aku boleh hantar. Lagipun, aku nak hasilkan yg memberikan kepuasan utk aku dan berbaloi utk korang semua. Ambil masa sikit x salahkan?Aku cuma belajar dari pengalaman.

5. Hangatnya Cinta
E- Novel ni akan di terbitkan di bawah KAKI NOVEL ENTERPRISE. InsyaAllah bulan NOVEMBER nanti. Aku hantar kepada KNE pada bulan March yg lalu. Melalui proses suka dan duka. Aku harap di terima dengan hati yg terbuka.

6. Aku Bukan Bola
Banyak yg aku cerita ttg novel ni. Sebab 4 tahun aku hasilkan..Inilah semangat utk aku lebih berkarya. sbb tu mest bnyk yg nk aku story kan. Terima kasih BUKU PRIMA sudi terbitkan karya ini. Okey, fokus aku sekarang memang kpda menulis sambil mempromosikan AKU BUKAN BOLA. Sudi-sudilah memilikinya :) Kalau nak beli dari aku pun boleh. E-mailkan je kepada aku ( aje_fazlina@yahoo.com) atau pu3_irries87@yahoo.com. Kalau xdpt gk korang mesej aku di fbook okey ;)

No comments :

Post a Comment